ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ НА ЧОТИРИ ТИЖНЯ
ВЕСНЯНОГО ПЕРІОДУ 2024 - 2025 н. р.
IТИЖДЕНЬ
ПОНЕДІЛОК
Сніданок
№36. Гуляш курячий 32/18 43/24
№91. Каша гречана в’язка 90/113
№216. Капуста тушкована 50/70
№185. Чай (трав’яний) 150/180
Масло вершкове 2/2,5
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№5. Борщ український зі сметаною 150/10 200/10
№22. Пудинг з курятини 60/80
№94. Каша пшенична в’язка 90/113
№65. Пюре бурякове 55/-
№134.Салат із солоних огірків з цибулею -/82
№194. Сік персиковий 120/180
№176. Свіжі фрукти (апельсин) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№159. Омлет 60/60
№100. Каша вівсяна в’язка 82/103
№231. Морквяники з яблуками 78/117
ВІВТОРОК
Сніданок
№25. Курка по- італійськи (підлива) 36/10 48/12
№98. Каша перлова розсипчаста 90/113
№68. Капуста смажена в сухарях 23/30
№203. Какао 140/180
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№6. Суп польовий зі сметаною 150/5 200/8
№207. Риба по – польськи 40/60
№123. Картопляне пюре 91/114
№144. Салат з зеленого горошку з цибулею 77/88
№255. Компот із сухофруктів (курага) 150/160
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№233. Каша рисова розсипчаста 92/113
№88. Буряк тушкований з яблуком 35/35
№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/70
№204. Кефір 100/125
СЕРЕДА
Сніданок
№250. М’ясо курки відварене в кисло – солодкому соусі 27/23 36/31
№95. Каша ячна розсипчаста 100/113
№65. Пюре бурякове 55/73
№201. Кисіль молочний 130/180
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№2. Борщ полтавський з галушками, квасолею та сметаною 150/8 200/10
№247. Биточок рублений зі свинини паровий 58/77
№101. Каша кукурудзяна з твердим сиром 100/125
№146. Салат з варених овочів 38/51
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
№193. Компот із плодів сушених (родзинок) 140/140
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№90. Каша гречана розсипчаста 92/113
№228. Морква припущена 51/70
№214. Сирник 78/115
№191. Компот із свіжих фруктів 150/150
ЧЕТВЕР
Сніданок
№157. Яйце варене 40/40
№21. Філе курки запечене під сиром 55/73
№107. Макарони відварені з овочами 100/130
№69. Капуста білокачанна підсмажена в яйці 38/48
№189. Компот з яблук 150/200
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№234. Суп гороховий 150/200
№23. Болоньєзе з яловичини 65/87
№125. Картопля тушкована з цибулею і томатом 120/133
№86. Ікра з буряка 55/-
№137. Помідор солоний -/49
№195. Сік виноградний 120/180
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№100. Каша вівсяна в’язка 92/113
№227. Ікра з моркви 65/75
№149. Вареники ліниві з фруктовим соусом 62/40 82/57
№205. Йогурт 100/125
ПЯТНИЦЯ
Сніданок
№253.Голубці ліниві з м’ясом курки 137/167
№185. Чай (трав’яний) 150/180
Сир твердий 10/15
Масло вершкове 2/2,5
Хліб цільнозерновий 30/30
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
Обід
№13. Суп український з галушками 150/15/5 200/20/8
№211. Рибна паличка 46/69
№210. Каша булгур розсипчаста з цибулею 101/127
№239. Салат з вареного буряка 35/-
№208. Салат з квашеної капусти -/55
№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№94. Каша пшенична в’язка 90/113
№63. Морква припущена з родзинками 58/85
№148. Зрази з сиру кисломолочного з курагою 90/120
№203. Какао 140/180
II ТИЖДЕНЬ
ПОНЕДІЛОК
Сніданок
№26. Кури з яблуками в сметані 60/80
№95. Каша ячна розсипчаста 87/103
№216. Капуста тушкована 80/100
№185. Чай (трав’яний) 150/180
Сир твердий 10/15
№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№254. Капусняк український зі сметаною 150/5 200/8
№35. Котлета рублена з курятини 58/77
№91. Каша гречана в’язка 92/113
№86. Ікра з буряка 60/80
№196. Сік абрикосовий 120/180
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№158. Яйце варене 40/40
№220. Суп молочний з макаронами 175/200
№62. Морква тушкована з чорносливом 53/70
ВІВТОРОК
Сніданок
№249. Бігосовочево – курячий 35/22 45/32
№99. Каша перлова в’язка 82/103
№203. Какао 140/180
№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№218. Борщ з картоплею, квасолею та сметаною 150/5 200/5
№55. Суфле рибне 45/68
№123. Картопляне пюре 111/134
№88. Буряк тушкований з яблуком 35/-
№134. Салат із солоних огірків з цибулею -/82
№206. Кисіль із свіжих фруктів 120/160
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№94. Каша пшенична в’язка 90/113
№№228. Морква припущена 51/70
№204. Кефір 100/125
СЕРЕДА
Сніданок
№250. М’ясо курки відварене в кисло – солодкому соусі 27/23 36/31
№232. Макаронні вироби відварені з маслом 92/112
№147. Салат з червоної квасолі 70/70
№189. Компот з яблук 120/160
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№14. Суп гречаний 150/200
№39. Шніцель зі свинини 60/81
№101. Каша кукурудзяна з твердим сиром 87/115
№146. Салат з варених овочів 38/51
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
№193. Компот із плодів сушених (родзинок) 116/140
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№237. Каша рідка гречана з молоком 176/210
№152. Пудинг сирно – морквяний 128/169
ЧЕТВЕР
Сніданок
№224. М’ясо курки в сметані 30/9 40/12
№94. Каша пшенична в’язка 80/103
№227. Ікра з моркви 65/75
№205. Йогурт 100/125
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№2. Борщ полтавський з галушками та сметаною 150/6 200/8
№251. Суфле м’ясне з овочами(з яловичини) 43/52
№125. Картопля тушкована з цибулею та морквою 120/133
№239. Салат з вареного буряка 35/-
№137. Помідор солоний -/55
№198. Сік апельсиновий 120/180
№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№157. Яйце варене 20/20
№153. Запіканка вермішелево – сирна 112/145
№№146. Салат з варених овочів 38/51
№193. Компот із плодів сушених(родзинок) 116/140
П’ЯТНИЦЯ
Сніданок
№209. Плов з м’ясом курки 110/140
№63. Морква припущена з родзинками 51/70
№185. Чай (трав’яний) 150/180
№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Сир твердий 10/15
Обід
№17. Куліш пшоняний зі сметаною 150/7 200/9
№57. Котлета рибна любительська 59/88
№210. Каша булгур розсипчаста з цибулею 101/127
№216. Капуста тушкована 60/-
№208. Салат з квашеної капусти -/60
№206. Кисіль із свіжих фруктів 140/180
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№94. Каша пшенична в’язка 80/103
№ Салат з яйцем і зеленим горошком 40/55
№148. Зрази з сиру кисломолочного з курагою 60/70
№203. Какао 120/160
III ТИЖДЕНЬ
ПОНЕДІЛОК
Сніданок
№36. Гуляш курячий 32/18 43/24
№100. Каша вівсяна в’язка 82/103
№86. Ікра з буряка 55/75
№185. Чай (трав’яний) 150/180
Хліб цільнозерновий 30/30
Сир твердий 10/15
№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80
Обід
№4. Борщ з картоплею та сметаною 150/10 /200/10
№38. Нагетси курячі 56/75
№95. Каша ячна розсипчаста 90/103
№146. Салат з варених овочів 38/-
№134. Салат з солоних огірків з цибулею -/82
№199. Сік яблучний 120/180
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№160. Омлет драчена 42/42
№232. Макаронні вироби відварені з маслом 82/106
№231. Морквяники з яблуками 78/117
ВІВТОРОК
Сніданок
№ Курячий шніцель 45/60
№210. Каша булгур розсипчаста з цибулею 90/110
№203. Какао 120/160
Хліб цільнозерновий з маслом 30/2 30/2,5
Обід
№219. Суп із сочевиці 150/200
№51. Тюфтелька рибна в сметанно – томатному соусі 60/30 90/45
№123. Картопляне пюре 90/112
№239. Салат з вареного буряка 35/47
№192. Компот із суміші сухофруктів 140/160
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№111. Плов з родзинками 100/120
№66. Котлета морквяна під сметанним соусом 50/36 70/50
№204. Кефір 100/125
СЕРЕДА
Сніданок
№250. М’ясо курки відварене в кисло – солодкому соусі 27/23 36/31
№99. Каша перлова в’язка 82/103
№69. Капуста білокачанна підсмажена в яйці 38/48
№206. Кисіль фруктовий з яблук 140/180
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№254. Капусняк зі сметаною 150/5 200/8
№248. Тюфтеля з м ‘яса свинини та рису 90/110
№146. Салат з варених овочів 38/51
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№91. Каша гречана в’язка 80/100
№88. Буряк тушкований з яблуком 35/-
№134. Салат із солоних огірків з цибулею -/82
№154. Гратен «Зебра» (запіканка сирна з какао) 116/155
№255. Компот із сухофруктів (курага) 145/160
ЧЕТВЕР
Сніданок
№157. Яйце варене 40/40
№21. Філе курки запечене під сиром 55/73
№102. Каша кукурудзяна розсипчаста 90/113
№239. Салат з вареного буряка 35/47
№205. Йогурт 100/125
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№12. Суп рисовий з помідорами та сметаною 150/2 200/8
№222. Биточок особливий з яловичини 55/75
№ Картопля тушкована з цибулею та морквою 90/125
№147. Салат з червоної квасолі 70/70
№194. Сік персиковий 120/180
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№ Каша пшоняна з маслом вершковим 83/2 103/2,5
№152. Пудинг сирно – морквяний 128/169
№206. Кисіль із свіжих фруктів 120/160
П’ЯТНИЦЯ
Сніданок
№29. Оладки курячі 70/93
№93. Каша пшенична розсипчаста з цибулею 90/100
№216. Капуста тушкована 60/80
№185. Чай (трав’яний) 150/180
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№15. Суп овочевий зі сметаною 150/6 200/8
№225. Риба запечена під молочним соусом 33/21 49/35
№115. Каша боярська(пшоняна з родзинками) 100/114
№228. Морква припущена 51/-
№140. Салат з квашеної капусти -/55
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№232. Макаронні вироби відварені з маслом 80/100
№89. Буряк тушкований з чорносливом 35/47
№214. Сирник 78/115
№189. Компот з яблук 150/200
IVТИЖДЕНЬ
ПОНЕДІЛОК
Сніданок
№26. Кури з яблуками 60/80
№100. Каша вівсяна в’язка 92/113
№87. Буряк тушкований в сметанному соусі 57/75
№185. Чай (трав’яний) 150/180
Сир твердий 10/10
Масло вершкове 2/2,5
Хліб цільнозерновий 30/30
№176. Фрукти свіжі (яблуко) 50/70
Обід
№8. Суп селянський з перловою крупою 150/6 200/10
№33. Паличка куряча 45/60
№91. Каша гречана в’язка 92/113
№144. Салат з зеленого горошку та цибулі 40/50
№195. Сік виноградний 120/180
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№163. Яєчна кашка 52/52
№107. Макарони відварені з овочами 100/130
№65. Пюре морквяне 55/73
ВІВТОРОК
Сніданок
№30. Чахохбілі з куркою 32/45 43/60
№97. Каша ячна в’язка 90/100
№86. Ікра з буряка 55/75
№203. Какао 120/160
Хліб цільнозерновий 30/30
Курага 10/10
№176. Фрукти свіжі (яблуко) 40/60
Обід
№217. Суп – харчо 200/5 250/10
№58. Шніцель рибний натуральний 47/70
№124. Картопля тушкована з цибулею та томатом 110/125
№228. Морква припущена 51/-
№137. Помідор солоний -/49
№206. Кисіль із свіжих фруктів 120/160
Фрукти свіжі (апельсин) 50/60
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№98. Каша перлова розсипчаста 90/113
№№146. Салат з варених овочів 38/51
№204. Кефір 100/125
СЕРЕДА
Сніданок
№32. М’ясо відварене в кисло – солодкому соусі 27/23 36/31
№94. Каша пшенична в’язка 92/113
№227. Ікра з моркви 40/50
№202. Молоко кип’ячене 100/120
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№14. Суп гречаний зі сметаною 150/5 200/8
№34. Мафіни з м’яса свинини, з овочами та твердим сиром 63/84
№102. Каша кукурудзяна розсипчаста 90/113
№69. Капуста білокачанна підсмажена в яйці 38/48
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 50/60
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№ Запіканка з сиру кисломолочного 70/88
№189. Компот з яблук 120/160
ЧЕТВЕР
Сніданок
№157. Яйце варене 40/40
№35. Котлета рублена з м’ясом курки 58/77
№236. Каша рисова розсипчаста 92/113
№216. Капуста тушкована 38/50
№205. Йогурт 100/125
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№3. Борщ по – бахмацьки з квасолею та сметаною 150/6 200/10
№223. Біфштекс з яловичини 41/52
№123. Картопляне пюре 100/124
№86. Ікра з буряка 55/-
№139. Салат з квашеної капусти -/55
№196. Сік абрикосовий 120/180
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 50/60
Хліб цільнозерновий 30/30
Підвечірок
№153. Запіканка вермішелево – сирна 112/145
№65. Пюре морквяне 35/55
№206. Кисіль із свіжих фруктів 120/160
П’ЯТНИЦЯ
Сніданок
№25. Курка по – італійськи (підлива) 36/10 48/12
№102. Каша кукурудзяна розсипчаста 90/113
№64. Морква тушкована в сметані 65/86
№185. Чай (трав’яний) 150/180
№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Обід
№20. Суп гороховий 150/200
№54. Рулет рибний 53/79
№210. Каша булгур розсипчаста 101/127
№88. Буряк тушкований з яблуком 35/35
№192. Компот із суміші сухофруктів 105/105
№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80
Хліб цільнозерновий 30/30
Сир твердий 10/10 Масло вершкове 2/2,5
Підвечірок
№100. Каша вівсяна в’язка 92/113
№68. Капуста смежена в сухарях 23/30
№150. Сирник рожевий (з морквою) 78/115
№201. Кисіль з какао 130/175