Меню їдальні

ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ НА ЧОТИРИ ТИЖНЯ

ВЕСНЯНОГО ПЕРІОДУ 2024 - 2025 н. р.

IТИЖДЕНЬ

ПОНЕДІЛОК

Сніданок

№36. Гуляш курячий 32/18 43/24

№91. Каша гречана в’язка 90/113

№216. Капуста тушкована 50/70

№185. Чай (трав’яний) 150/180

Масло вершкове 2/2,5

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№5. Борщ український зі сметаною 150/10 200/10

№22. Пудинг з курятини 60/80

№94. Каша пшенична в’язка 90/113

№65. Пюре бурякове 55/-

№134.Салат із солоних огірків з цибулею -/82

№194. Сік персиковий 120/180

№176. Свіжі фрукти (апельсин) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№159. Омлет 60/60

№100. Каша вівсяна в’язка 82/103

№231. Морквяники з яблуками 78/117

ВІВТОРОК

Сніданок

№25. Курка по- італійськи (підлива) 36/10 48/12

№98. Каша перлова розсипчаста 90/113

№68. Капуста смажена в сухарях 23/30

№203. Какао 140/180

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№6. Суп польовий зі сметаною 150/5 200/8

№207. Риба по – польськи 40/60

№123. Картопляне пюре 91/114

№144. Салат з зеленого горошку з цибулею 77/88

№255. Компот із сухофруктів (курага) 150/160

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№233. Каша рисова розсипчаста 92/113

№88. Буряк тушкований з яблуком 35/35

№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/70

№204. Кефір 100/125

СЕРЕДА

Сніданок

№250. М’ясо курки відварене в кисло – солодкому соусі 27/23 36/31

№95. Каша ячна розсипчаста 100/113

№65. Пюре бурякове 55/73

№201. Кисіль молочний 130/180

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№2. Борщ полтавський з галушками, квасолею та сметаною 150/8 200/10

№247. Биточок рублений зі свинини паровий 58/77

№101. Каша кукурудзяна з твердим сиром 100/125

№146. Салат з варених овочів 38/51

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

№193. Компот із плодів сушених (родзинок) 140/140

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№90. Каша гречана розсипчаста 92/113

№228. Морква припущена 51/70

№214. Сирник 78/115

№191. Компот із свіжих фруктів 150/150

ЧЕТВЕР

Сніданок

№157. Яйце варене 40/40

№21. Філе курки запечене під сиром 55/73

№107. Макарони відварені з овочами 100/130

№69. Капуста білокачанна підсмажена в яйці 38/48

№189. Компот з яблук 150/200

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№234. Суп гороховий 150/200

№23. Болоньєзе з яловичини 65/87

№125. Картопля тушкована з цибулею і томатом 120/133

№86. Ікра з буряка 55/-

№137. Помідор солоний -/49

№195. Сік виноградний 120/180

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№100. Каша вівсяна в’язка 92/113

№227. Ікра з моркви 65/75

№149. Вареники ліниві з фруктовим соусом 62/40 82/57

№205. Йогурт 100/125

ПЯТНИЦЯ

Сніданок

№253.Голубці ліниві з м’ясом курки 137/167

№185. Чай (трав’яний) 150/180

Сир твердий 10/15

Масло вершкове 2/2,5

Хліб цільнозерновий 30/30

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

Обід

№13. Суп український з галушками 150/15/5 200/20/8

№211. Рибна паличка 46/69

№210. Каша булгур розсипчаста з цибулею 101/127

№239. Салат з вареного буряка 35/-

№208. Салат з квашеної капусти -/55

№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№94. Каша пшенична в’язка 90/113

№63. Морква припущена з родзинками 58/85

№148. Зрази з сиру кисломолочного з курагою 90/120

№203. Какао 140/180

II ТИЖДЕНЬ

ПОНЕДІЛОК

Сніданок

№26. Кури з яблуками в сметані 60/80

№95. Каша ячна розсипчаста 87/103

№216. Капуста тушкована 80/100

№185. Чай (трав’яний) 150/180

Сир твердий 10/15

№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№254. Капусняк український зі сметаною 150/5 200/8

№35. Котлета рублена з курятини 58/77

№91. Каша гречана в’язка 92/113

№86. Ікра з буряка 60/80

№196. Сік абрикосовий 120/180

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№158. Яйце варене 40/40

№220. Суп молочний з макаронами 175/200

№62. Морква тушкована з чорносливом 53/70

ВІВТОРОК

Сніданок

№249. Бігосовочево – курячий 35/22 45/32

№99. Каша перлова в’язка 82/103

№203. Какао 140/180

№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№218. Борщ з картоплею, квасолею та сметаною 150/5 200/5

№55. Суфле рибне 45/68

№123. Картопляне пюре 111/134

№88. Буряк тушкований з яблуком 35/-

№134. Салат із солоних огірків з цибулею -/82

№206. Кисіль із свіжих фруктів 120/160

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№94. Каша пшенична в’язка 90/113

№№228. Морква припущена 51/70

№204. Кефір 100/125

СЕРЕДА

Сніданок

№250. М’ясо курки відварене в кисло – солодкому соусі 27/23 36/31

№232. Макаронні вироби відварені з маслом 92/112

№147. Салат з червоної квасолі 70/70

№189. Компот з яблук 120/160

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№14. Суп гречаний 150/200

№39. Шніцель зі свинини 60/81

№101. Каша кукурудзяна з твердим сиром 87/115

№146. Салат з варених овочів 38/51

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

№193. Компот із плодів сушених (родзинок) 116/140

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№237. Каша рідка гречана з молоком 176/210

№152. Пудинг сирно – морквяний 128/169

ЧЕТВЕР

Сніданок

№224. М’ясо курки в сметані 30/9 40/12

№94. Каша пшенична в’язка 80/103

№227. Ікра з моркви 65/75

№205. Йогурт 100/125

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№2. Борщ полтавський з галушками та сметаною 150/6 200/8

№251. Суфле м’ясне з овочами(з яловичини) 43/52

№125. Картопля тушкована з цибулею та морквою 120/133

№239. Салат з вареного буряка 35/-

№137. Помідор солоний -/55

№198. Сік апельсиновий 120/180

№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№157. Яйце варене 20/20

№153. Запіканка вермішелево – сирна 112/145

№№146. Салат з варених овочів 38/51

№193. Компот із плодів сушених(родзинок) 116/140

П’ЯТНИЦЯ

Сніданок

№209. Плов з м’ясом курки 110/140

№63. Морква припущена з родзинками 51/70

№185. Чай (трав’яний) 150/180

№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Сир твердий 10/15

Обід

№17. Куліш пшоняний зі сметаною 150/7 200/9

№57. Котлета рибна любительська 59/88

№210. Каша булгур розсипчаста з цибулею 101/127

№216. Капуста тушкована 60/-

№208. Салат з квашеної капусти -/60

№206. Кисіль із свіжих фруктів 140/180

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№94. Каша пшенична в’язка 80/103

№ Салат з яйцем і зеленим горошком 40/55

№148. Зрази з сиру кисломолочного з курагою 60/70

№203. Какао 120/160

III ТИЖДЕНЬ

ПОНЕДІЛОК

Сніданок

№36. Гуляш курячий 32/18 43/24

№100. Каша вівсяна в’язка 82/103

№86. Ікра з буряка 55/75

№185. Чай (трав’яний) 150/180

Хліб цільнозерновий 30/30

Сир твердий 10/15

№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80

Обід

№4. Борщ з картоплею та сметаною 150/10 /200/10

№38. Нагетси курячі 56/75

№95. Каша ячна розсипчаста 90/103

№146. Салат з варених овочів 38/-

№134. Салат з солоних огірків з цибулею -/82

№199. Сік яблучний 120/180

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№160. Омлет драчена 42/42

№232. Макаронні вироби відварені з маслом 82/106

№231. Морквяники з яблуками 78/117

ВІВТОРОК

Сніданок

№ Курячий шніцель 45/60

№210. Каша булгур розсипчаста з цибулею 90/110

№203. Какао 120/160

Хліб цільнозерновий з маслом 30/2 30/2,5

Обід

№219. Суп із сочевиці 150/200

№51. Тюфтелька рибна в сметанно – томатному соусі 60/30 90/45

№123. Картопляне пюре 90/112

№239. Салат з вареного буряка 35/47

№192. Компот із суміші сухофруктів 140/160

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№111. Плов з родзинками 100/120

№66. Котлета морквяна під сметанним соусом 50/36 70/50

№204. Кефір 100/125

СЕРЕДА

Сніданок

№250. М’ясо курки відварене в кисло – солодкому соусі 27/23 36/31

№99. Каша перлова в’язка 82/103

№69. Капуста білокачанна підсмажена в яйці 38/48

№206. Кисіль фруктовий з яблук 140/180

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№254. Капусняк зі сметаною 150/5 200/8

№248. Тюфтеля з м ‘яса свинини та рису 90/110

№146. Салат з варених овочів 38/51

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№91. Каша гречана в’язка 80/100

№88. Буряк тушкований з яблуком 35/-

№134. Салат із солоних огірків з цибулею -/82

№154. Гратен «Зебра» (запіканка сирна з какао) 116/155

№255. Компот із сухофруктів (курага) 145/160

ЧЕТВЕР

Сніданок

№157. Яйце варене 40/40

№21. Філе курки запечене під сиром 55/73

№102. Каша кукурудзяна розсипчаста 90/113

№239. Салат з вареного буряка 35/47

№205. Йогурт 100/125

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№12. Суп рисовий з помідорами та сметаною 150/2 200/8

№222. Биточок особливий з яловичини 55/75

№ Картопля тушкована з цибулею та морквою 90/125

№147. Салат з червоної квасолі 70/70

№194. Сік персиковий 120/180

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№ Каша пшоняна з маслом вершковим 83/2 103/2,5

№152. Пудинг сирно – морквяний 128/169

№206. Кисіль із свіжих фруктів 120/160

П’ЯТНИЦЯ

Сніданок

№29. Оладки курячі 70/93

№93. Каша пшенична розсипчаста з цибулею 90/100

№216. Капуста тушкована 60/80

№185. Чай (трав’яний) 150/180

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№15. Суп овочевий зі сметаною 150/6 200/8

№225. Риба запечена під молочним соусом 33/21 49/35

№115. Каша боярська(пшоняна з родзинками) 100/114

№228. Морква припущена 51/-

№140. Салат з квашеної капусти -/55

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№232. Макаронні вироби відварені з маслом 80/100

№89. Буряк тушкований з чорносливом 35/47

№214. Сирник 78/115

№189. Компот з яблук 150/200

IVТИЖДЕНЬ

ПОНЕДІЛОК

Сніданок

№26. Кури з яблуками 60/80

№100. Каша вівсяна в’язка 92/113

№87. Буряк тушкований в сметанному соусі 57/75

№185. Чай (трав’яний) 150/180

Сир твердий 10/10

Масло вершкове 2/2,5

Хліб цільнозерновий 30/30

№176. Фрукти свіжі (яблуко) 50/70

Обід

№8. Суп селянський з перловою крупою 150/6 200/10

№33. Паличка куряча 45/60

№91. Каша гречана в’язка 92/113

№144. Салат з зеленого горошку та цибулі 40/50

№195. Сік виноградний 120/180

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№163. Яєчна кашка 52/52

№107. Макарони відварені з овочами 100/130

№65. Пюре морквяне 55/73

ВІВТОРОК

Сніданок

№30. Чахохбілі з куркою 32/45 43/60

№97. Каша ячна в’язка 90/100

№86. Ікра з буряка 55/75

№203. Какао 120/160

Хліб цільнозерновий 30/30

Курага 10/10

№176. Фрукти свіжі (яблуко) 40/60

Обід

№217. Суп – харчо 200/5 250/10

№58. Шніцель рибний натуральний 47/70

№124. Картопля тушкована з цибулею та томатом 110/125

№228. Морква припущена 51/-

№137. Помідор солоний -/49

№206. Кисіль із свіжих фруктів 120/160

Фрукти свіжі (апельсин) 50/60

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№98. Каша перлова розсипчаста 90/113

№№146. Салат з варених овочів 38/51

№204. Кефір 100/125

СЕРЕДА

Сніданок

№32. М’ясо відварене в кисло – солодкому соусі 27/23 36/31

№94. Каша пшенична в’язка 92/113

№227. Ікра з моркви 40/50

№202. Молоко кип’ячене 100/120

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№14. Суп гречаний зі сметаною 150/5 200/8

№34. Мафіни з м’яса свинини, з овочами та твердим сиром 63/84

№102. Каша кукурудзяна розсипчаста 90/113

№69. Капуста білокачанна підсмажена в яйці 38/48

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 50/60

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№ Запіканка з сиру кисломолочного 70/88

№189. Компот з яблук 120/160

ЧЕТВЕР

Сніданок

№157. Яйце варене 40/40

№35. Котлета рублена з м’ясом курки 58/77

№236. Каша рисова розсипчаста 92/113

№216. Капуста тушкована 38/50

№205. Йогурт 100/125

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№3. Борщ по – бахмацьки з квасолею та сметаною 150/6 200/10

№223. Біфштекс з яловичини 41/52

№123. Картопляне пюре 100/124

№86. Ікра з буряка 55/-

№139. Салат з квашеної капусти -/55

№196. Сік абрикосовий 120/180

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 50/60

Хліб цільнозерновий 30/30

Підвечірок

№153. Запіканка вермішелево – сирна 112/145

№65. Пюре морквяне 35/55

№206. Кисіль із свіжих фруктів 120/160

П’ЯТНИЦЯ

Сніданок

№25. Курка по – італійськи (підлива) 36/10 48/12

№102. Каша кукурудзяна розсипчаста 90/113

№64. Морква тушкована в сметані 65/86

№185. Чай (трав’яний) 150/180

№176. Фрукти свіжі (яблуко) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Обід

№20. Суп гороховий 150/200

№54. Рулет рибний 53/79

№210. Каша булгур розсипчаста 101/127

№88. Буряк тушкований з яблуком 35/35

№192. Компот із суміші сухофруктів 105/105

№176. Фрукти свіжі (апельсин) 60/80

Хліб цільнозерновий 30/30

Сир твердий 10/10 Масло вершкове 2/2,5

Підвечірок

№100. Каша вівсяна в’язка 92/113

№68. Капуста смежена в сухарях 23/30

№150. Сирник рожевий (з морквою) 78/115

№201. Кисіль з какао 130/175

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування